Kivitasot

Kivitasot Kouvola, Lahti, Kotka, Hamina ja Kymenlaakson alueelle

Kivitasot, keittiötasot ja kivitasohuollot toteuttaa Kymen Kivipojat.

Kodin luonnon kivitasot on aito ja elävä luonnon rakennusmateriaali. Sen näyttävyys sekä erinomaiset toiminnalliset ominaisuudet tekevät keittiötason valinnasta helpon.

Kivitasojen mitoitus ja asentaminen on syytä tehdä huolella ammattilaisilla. Tarjoamme mielellämme kivitasojen yhteyteen mittaus- ja asennuspalvelua, joka on saatavissa useimmilla paikkakunnilla.

Kahdeksan syytä valita kivitaso

  • Kivitasoa on helppo hoitaa ja pitää puhtaana.
  • Kivitaso on erinomainen leivontaan ja ruuanlaittoon.
  • Kivitaso kestää kulutusta.
  • Oikein hoidettuna kivitaso on ikuinen.
  • Kivitaso on yksilöllinen ja näyttävä.
  • Kivitaso edustaa kestäviä ja ekologisia arvoja.
  • Hinta-laatusuhde on kivitason pitkäikäisyyden ansiosta ylivoimainen.
  • Tarjolla on useita eri värivaihtoehtoja jokaiseen makuun.
Kysy lisää ›

Keittiön kivitasot

Keittiö on kodin sydän ja graniittitaso sen tärkein keskus. Kymen Kivipojat toteuttavat graniittitasot keittiöntyötasoihin ja kylpyhuoneeseen. Graniittitaso on edullinen valinta, sillä aitona luonnonkivenä se on helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Keittiössä graniittitaso palvelee erinomaisena leivonta- ja leikkuualustana sekä kuumuutta kestävänä laskutasona. Kylpyhuoneessa kivitasot luovat ylellistä Spa tunnelmaa.

Tarjoamme laajan valikoiman tasoja graniitista,marmorista ja kvartsikivesta, jotka tekevät keittiösi kauniiksi ja uniikiksi. Toteutamme kivitason jokaiselle keittiömuodolle sekä voit olla varma, että tarjoamme ainoastaan toimivia ratkaisuja. Sinun ideasi ja makumieltymyksesi yhdessä meidän teknisten tietojen ja runsaan kokemuksen kanssa auttavat luomaan keittiön, jonka katsominen tuo hymyn huulille vuosienkin kuluttua. Graniitti ja marmori ovat täysin luonnollisia rakennusmateriaaleja.

Ikkunalaudat, takkakivet, portaat ja muut kivikoristeet

Tarjoamme myös muita kivituotteita, esimerkiksi kivipöydät, kesäkeittiöt, kivitaulut takkojen päälle ja eteen, ikkunalaudat, porrasaskeleet ja paljon muuta. Voimme valmistaa hyvin omintakeisen muotoisia kivitauluja, joiden sisään on mahdollista tehdä hyvin erilaisia avauksia. Kun Sinulla on projekti, jossa haluat käyttää kiveä, ota meihin yhteyttä!

Huollamme ja kiillotamme kaikki kodin ja toimiston kiviset pinnat.

Tutustu hinnastoomme ›
Soita